Tuesday, 27 November 2012

Perhoskakku




Vanha työkaverini pyysi minua tekemään tyttäriensä syntymäpäiville kakun. Toiveena oli sokerikakkupohja, mansikka ja suklaatäyte sekä kermavahtokuorrutus. Niin ja tietenkin ulkonäkö piti olla ihanille prinsessoille sopiva, perhosia mielellään.


Tähän kakkuun tuli 5 munan sokerikakkupohja. Täytteeksi Mansikkamousse sekä suklaamousse. Pursotukset on Flora vispiä. Koristeet sokerimassaa.

Mansikka moussetäyte
4dl kermaa
200g mansikkaa
4 liivatetta
1prk rahkaa

Suklaamousse on Kinuskikissan ohjeella tehty.









6 comments:

  1. Oi, miten ihanan kakun sankarit saivatkaan!

    ReplyDelete
  2. Ihanan hempeä -ja kauniit pursotukset .. millä tavalla noin kaunis reuna saadaan aikaan? :)

    ReplyDelete
  3. Aivan ihastuttava toteutus !
    Tuollainen kakun reuna on ollut pitkään 'haasteena' hiirenkolossakin.

    ReplyDelete
  4. Tämä reunus on itseasiassa yllättävän helppo, mutta vaatii vaan korkean kakun näyttääkseen joltain. Näin vasta jossain hyvän tutoriaalin kuinka reunus tehdään. Linkkaan sen tänne kunhan ensin etsin sen.

    ReplyDelete
  5. Nyt löytyi tutorial http://www.mycakeschool.com/blog/pretty-petal-effect/

    ReplyDelete
  6. Onpa kaunis, hempeä ja tyttömäinen kakku! Aivan ihana :) Ihan varmasti prinsessalle sopiva :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...