Reseptiksi löytyi Hellapoliisin Wiener nougat muffinssit, paitsi että Wiener nougat korvaantui siis Marianne crushilla. Lisäksi mieli teki kokeilla tuorejuusto-suklaakuorrutusta, jospa vaikka löytyisi jokin kiva, maukas ja hyvän näköinen korvike voikreemille josta edelleenkaan en tykkää.
Muffinit n 20 kpl (minä sain vain 11kp)
150 g margariinia (minä käytin voita, meillä on margariini pannassa :))
2 dl sokeria
2 munaa
1,5 dl maitoa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl suklaarouhetta
1 dl Wiener nougat crushia
2 dl sokeria
2 munaa
1,5 dl maitoa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl suklaarouhetta
1 dl Wiener nougat crushia
Vatkaa rasva ja sokeri, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Kuorrutus
200 g suklaata
(valkoista, vaaleaa tai tummaa, maun mukaan)
1 rs (200 g)
maustamatonta tuorejuustoa
Sulata suklaa
mikrossa. Vatkaa tuorejuusto sulaneen suklaan joukkoon sähkövatkaimella ja
pursota cupcakesien pinnalle. Koristele! Jos seos on liian pehmeää, ja ei
oikeen tottele, käytä jääkaapissa vähän aikaa, ja kokeile uudestaan! Valkoiseen suklaaseen
tehdyn kuorrutuksen voi värjätä halutun väriseksi elintarvikeväreillä!
Ai niin, ei nämä muffinssit koskaan töihin asti päässeet kun jouduin jäämään kotiin vahtimaan kissaa. Uusi yritys myöhemmin.
Slurps, tänne kanssa!
ReplyDeleteOn kyllä jälleen tosi ihanan näköisiä muffinsseja, ja kuorrutus on tosi kaunis... Houkuttelee maistamaan! ^__^
ReplyDeleteAivan ihania! :)
ReplyDeleteHerkullisen näköisiä -ja varmasti herkullisen makuisiakin :)
ReplyDeleteIhania kuppikakkuja! Kauniita ja makoisan näköisiä :) ihanaa kun joku muukin kirjoittaa myös epäonnistumisista, koska kyllä niitä kaikilla riittää :) onhan ok että linkitän blogisi? Minun löytyy osoitteesta: http://bakingmydreamcakes.blogspot.fi
ReplyDeleteHei Sanna, linkitä vaan. Käynpä vastavierailulla blogissasi.
DeleteMitenkäs nuo vehnäjauhot gluteenittomaan sopii ;-) Muffinit näyttävät kuitenkin upeilta ja kokeilen reseptiä varmasti :-)
ReplyDeleteSiten että käytää gluteenittomia vehnäjauhoja :)
DeleteKylläpäs näyttävät herkullisilta :)
ReplyDelete