Sunday 25 November 2012

Sokerimassa pöllöjä ja kissa

Sokerimassa harjoittelut on jatkuneen. Tälläinen pöllöparvi ja kissa tuli värkättyä.

Tässä luokkakuvassa kukaan ei katso kameraan
Ohukainen ja paksukainen
Näihin pöllöihin suuntaa antavat ohjeet löytyy täältä. Käsin maalaaminen oli kyllä aika epävakaata puuhaa ja näköjään suttuisaa, itse pöllössä nuo sydämet ja tähdet ei näytä lähellekkään näin sotkuisilta.

Pikku pöllöt

Kissan tekoon löytyy ohje täältä.


16 comments:

 1. Minusta nämä ovat niin suloisen näköisiä ♡

  ReplyDelete
 2. Voi ei miten söpöjä nuo pöllöt! :D
  Mulla on kotona melkein ämpärillinen kaikkia erivärisiä massojen jämiä kelmutettuina, ja tänään juuri mietin että jotenkin pitäisi nämäkin hyödyntää ja mieleen tuli koristeidenväkertelytalkoot. Pitäisi saada samanhenkisiä ihmisiä pöydän ääreen juoruamaan ja hyödyntämään ylijääneet massat. Pitääkin ryhtyä kaikkia ideoita keräämään kaikkiin väkerryksiin, mieleeni tuli jo maatuskat, kurpitsat, pääkallot (joihin käy vaikka vähän likaantuneet valkoiset massat), porkkanakakkujen porkkanat. Tämmöisiä helppoja ja nopeita juttuja, en jaksaisi ruusuja alkaa siitä määrästä vääntämään. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älyttömän hyvä idea pitää talkoot porukalla. Mukavaa kun olisi seuraa joka innostuu sokerimassapalleroiden muotoilusta, tuo siippa ei oikein jaksa ravata katsomassa tuloksi koko aikaa :D Eiköhän suunnitella ja järkätä.

   Delete
  2. Mahtava idea kyllä! Mullakin on ties kuinka paljon 50-150 gramman kasoja massoja.

   Mistä noi pöllöt on muuten lähtöisin? Niitä on jenkki sivustot täys, mutta jäänyt vähän huomioimatta mistä ne on lähtösin?

   Delete
  3. Luulisi SLY-ringissä olevan jonkin verran Helsingin lähistöllä asustelevia halukkaita näpertelijöitä, ja voisihan tämmöinen tapahtuma kiinnostaa esim. leivontafoorumin porukkaa. Meitä saattaisi äkkiä olla isompikin remmi koossa eikä ihan mahduttaisi jonkun luokse. :D Itse tosiaan Helsingissä asun.

   Pitäisi miettiä mistä saisimme mahdollisen tilan tämmöistä varten, ja mielellään semmoinen jonka käytöstä ei tarvitsisi maksaa. Tuli mieleen että eikös monilla kirjastoilla ole jotain tilaa käytettävissä, ja ainakin Itäkeskuksessa Stoan kirjastossa on se kahvilatila (jota voisi hyödyntää kahvilan sulkeuduttua), ja siinä Stoan yhteydessä on myös työväenopiston tiloja (myös keittiötiloja ruokakursseille) että luulisi jostain tämmöisestä tilan järjestyvän, kun periaatteessa ei tarvita muuta kuin pöytiä ja tuoleja, ja jokainen toisi itse omat massat, koristeluvälineet ja silikonialustan, sekä tietysti kuljetus- ja säilytysrasioita valmiille koristeille ja esim. useimmat kukat voisivat vaikka foliokipoissa jäädä kuivumaan laatikkoon.
   Myös jostain koulusta voisi saada tilan käyttöön. Voisin yrittää selvittää esimerkiksi omasta koulustani saisiko sieltä jotain luokkatilaa käyttöön (siellä kuitenkin on iltaopiskelijoita ja liikuntasali on ulkopuolisten käytössä).

   Tämä olisi samalla tilaisuus kaikille saada uusia ideoita ja kenties eri tekniikoita ja apua eri koristeisiin. Ja tosiaan päästäisi näistä jämämassoista eroon eikä menisi hukkaan. :)

   Delete
  4. Hmm...juuri viime vkl heitin pois pieniä nyssyköitä eri värejä :/ Kiinnostaisi myös minua nuo "jämätalkoot", pk-seudulla asustelen minäkin.

   Delete
  5. Ehdottomasti pitää järkätä tälläinen. Mitenhän lie väki innostuu ennen joulua? Varmaan menee tammikuun puolelle. Pistetään Sokerihelmen kanssa mietintä/järjestlymyssyt päähän. Ilmoitelleen kyllä sitten.

   Delete
 3. Oi kuin hyö ovat suloisia :)

  ReplyDelete
 4. aivan ihania! näitä voisi kokeilla tehdä itsekkin, pöllöt kun ovat niin suloisia. :)

  ReplyDelete
 5. Ihania pöllöjä ovat ja kissakin aivan yli söpö :D Jään seuraamaan blogiasi ja kiitos myös Sinulle mukavasta kurssi seurasta! Jos saatte järkättyä jämämassakoristeluiltamia niin voisin tunkea itseni mukaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa taas:)
   Pidetään mielessä, olisi kyllä kivaa tuommoinen "jämäily" porukalla.

   Delete
 6. Mitä noista voi sanoa ...syötävän suloisia :)))

  ReplyDelete
 7. Todella ihania! Milloinkahan itse "uskaltaisi" alkaa opettelemaan näiden tekoa...

  Blogissani on sinulle haaste! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. rohkeasti vaan kokeilemaan. Netti on pullollaan ohjeita mitesn alkaa tekemään. Itsekkään en ollenkaan käsitä miten jokin hahmo rakennetaan, joten apua pitää etsiä.

   Käympä kurkkaamassa blogiasi.

   Delete
 8. Eikä, nämä söpistykset kyllä vei mun sydämen! Osaisinki ite väsätä nuita ihanuukisa, nooh, ei kai auta ku rynnätä keittiöön harjoittelemaan! =D

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...