Tuesday, 4 December 2012

SLY emoa on muistettu

Kahtena päivänä peräkkäin postipoika toi emolle ylläripostia <3


Ensin paketistä paljastui Redrosen lähettämä joulukortti, tuikkukynttilöitä ja ihana kissapiparkakkumuotti. Taitaa olla jo selvää kaikille millainen kissahöperö täällä onkaan. Muottia kokeilen kyllä hyvin pian, sillä aikeissa olisi tehdä pikkuleipiä piakoin. Tätä kissanomistajaa kovasti ilostutti tuo muotti varsinkin kun täällä taas kissavanhus sairastaa ja oli viimeviikon torstaina jo kaksi jalkaa haudassa, kuitenkin paranemaan lähtenyt hyvällä hoidolla mitä eläinlääkäristä taas saatiin. 


Seuraavana päivänä, postipoika toi minulle tälläiset ihanat Heidin lähettämät muotit. Näitä tulen kans kokeilemaan pipareita tehdessä sekä sokerimassakukkien teossa. Olenkin löytänyt muutaman kivan kukkaohjeen juuri tälläiselle muoteille, siitä Heidi taisi saadakkin idean näiden lähettämiseen sillä kukkasten teosta ollaan käyty pitkät jutustelut. Itseasissa olin ehtinyt tilata jo samantapaiset muotit mutta tilasin ne vahingossa anopin osoitteeseen Englantiin :O Mutta eipä hätää, anoppi voipi ottaa muotit käyttöön kun lastenlasten kanssa leipoo, nekin on semmoiset muoviset lapsiystävälliset muotit. 

Kiitos paljon Piia ja Heidi. Kyllä lämmitti mieltä. Ihania ovat nämä meidän SLY rinkiläiset <3


5 comments:

 1. Nuo kukkamuotit ovat aivan ihanat! :)

  Ja tuo kissamuotti. <3

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Kiitos tuhannesti. Arvostan tätä kyllä täydellä sydämellä.

   Delete
 3. Mukava, että pääsin piristämään <3.
  Kirsi-Riksikin on saanut omat kukkamuotit aikoinaan <3 ja mukana oli huomata, että hänkin on testannut niitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu käytössä ovat olleet ja ovat ainakin Heikin suosikkeja. :) Ja pienimmillä saa hienosti sokerimassastakin koristeita, sekin on testailtu. :D

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...