Thursday, 20 December 2012

SLY 21 emolle saapui joulukuun paketti

Jo viime kuussa joku ihana rinkiläinen alkoi omatoimisesti emolle pariksi ja lähetti minulle kivan yllätyksen Ja tässkin kuussa uusi paketti ilmestyi ovelle. Itella vähän on pakettien kanssa hukassa, tämäkin tuotiin siis kotiovelle vaikka pelkkä pakettikortti olisi pitänyt tuoda. Lisäksi seurantakoodin perusteella tämä paketti on vielä jossain lajittelussa vaikka tässähän se minun nenän edessä on :D


Mutta, mennäänpä itse paketin sisältöön. Parini oli käynyt lukemassa to do-listani ja siksipä pakettiin oli laitettu resepti ja tikkuja cake popsien tekoon. Aivan mahtavaa :D monesti olen aikonut alkaa näitä tekemään mutta on kaatunut juuri noiden tikkujen puuttumiseen. Mukana oli resepti Pavlovaan ja tämä sopivasti ratkaisi pulmani että mitähän herkkua sitä anoppilassa tekisikään. Eli ensi viikolla siis luvassa pavlovaa, cake popsien kimppuun hyökkään vasta joulun jälkeen kun palaamme reissusta kotiin. Lisäksi mukana oli ohje erillaisten karkkien valmistamiseen, tämäkin oli kyllä aivan nappivalinta pariltani, koskaan en ole minkäänlaisia karkkeja itse tehnyt joten aihetta opetteluun on. Tumma suklaa, servetiti ja jouluinen kynttilä kruunasivat paketin. 

Kiitos paljon Salainen leivontaystäväni! Aivan ihana yllätys oli että emollekkin pari imestyi kierrokselle. 

Työnjohtaja Pippuri varmisti että paketti on kaikin puolin mukava ja sopiva mm. pötköttelyyn ennen kun paketin sai tyhjentää.


3 comments:

  1. Ihana paketti ja ilmeisen täynnä lähettäjänsä ihania ajatuksia, joten ilo jatkuu pitkään!!

    ReplyDelete
  2. On se ihanaa kun emolla on "oma pari" =)

    ReplyDelete
  3. Mukavaa että paketti tuli perille :) Vaikka edelleen seuranta näyttää, että se on jumissa postissa! Voi olla että postissa elettiin melko työntäytteisiä päiviä, joten pääasia että se löyti tiensä perille! Ihanaa vuodenvaihdetta! -ns.salainen leivontaystäväsi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...