Friday, 7 December 2012

Yli 10 000 kävijää


Onko totta? Vai onko mittari rikki? Noh, sovitaan että ei ole rikki :D 

Kylläpä tuli hyvä mieli kun huomasin että maaginen 10 tonni on mennyt rikki. Keväällä kun blogin perustin niin ajattelin, että kunhan nyt joku muukin kuin äiti kävisi vierailemasa, mutta todellakaan odottanut että alle vuodessa kävijöitä on näin paljon. 

Ensi vuodelle on asetettu pieni tavoite blogin kehittämiseksi, kuvat! Itse ihastuksesta huokailen kun käyn katsomassa joidenkin bloggaajien hienoja kuvia. Siksipä olen päättänyt koittaa itsekkin nostaa tasoa hieman. Sehän vaatii harjoittelua ja paremman kameran, joten ihan heti ei minun kuvat muutu miksikään tajunnan himmentäviksi mestariotoksiksi. Mutta pikkuhiljaa... uusi kamera on jo kiikarissa, olen värvännyt hyvän ystäväni opastamaan kuvaamisessa, netistä on tutkittu food photography oppaita ja tarkoitus olis mennä keväällä useammalle valokuvaus kurssille. Pikkusisko tässä vaiheessa varmaan pyörittelee silmiään kun en osaa vanhaa kompaktikameran räpsyäkään käyttää, mutta ehkäpä vanha koira voi oppia jotain uutta. Tai sitten ei, mutta yritetään ainakin :D 

Täällä ollaan hirmuisen iloisia jokaisesta vierailijasta ja toivotaan että tulette käymään uudelleenkin (viestiäkin saapi jättää :)). Vuoden vaihteessa järjestän tämän kunniaksi pienen arvonnan, kunhan käyn jouluna ensin hamstraamassa jotain kivaa palkintokampetta Englannista. Jääkää siis kuulolle... 

t. Maria

ps. Toivottavasti siihen mennessä olen saanut vihdoin ja viimein tehtyä hienon jättiruusun jonka kuvan voin laittaa postaukseen komeilemaan, siihen asti saadaan tyytyä vaatimattomimpiin kukkasiin.


15 comments:

 1. Höpsis.... nämä blogisi viimeisimmät kuvat on oikein hyviä... minusta liian "stailatut" kuvat on jotenkin.... minä tykkään ainakin enemmän tällaisista suomalaisblogien tavallisuudesta kuin liian sliipatusta ulkoasusta. Olenkohan ainoa?

  Onnea kävijämäärästä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Liika on tietenkin liikaa, kyllä se leipomus on kuitenkin se pääasia :) Jotkin kuvat ulkomailla tuntuu olevan täynnä kaikkea muuta kun sitä itse kakkua. Ja lisäksi, minun ainakin on mahdotonta mitään suurta rekvisiitta arsenaalia pitää kotona, nytkin jo kaapit pursuaa tavaroista.

   Ehkä suurin ongelmani on tämä talviaika, en osaa yhtään kuvata sisävalossa joten aika jolloin kuvat voi ottaa on lyhyt ja aiheuttaa päänvaivaa. Siitä siis aloitetaan.

   Kivaa kun käyt täällä Pioni, minä fanitan sinun kakkuja täysillä joten aivan olen otettu kun käyt vilkuilemassa ja kommentoimassa näitä minun kakkusia :)

   Delete
  2. Se on tosiaankin niin, että monessa ulkomaisessa blogissa saa etsiä sitä leipomusta kaiken sälän keskeltä.

   Höpö höpö Maria! Tottakai käyn, mutta usein jää vaan kommentoimatta, kun muka aina niin kiire...

   Delete
 2. Oikein paljon onnea runsaasta kävijämäärästä! Ja kyllähän blogiasi onkin mukavaa käydä lukemassa! Kuvissakaan ei ole kyllä ollut mitään vikaa! :)


  ReplyDelete
 3. Kaunista, kaunista!
  Taitoa sinulla on vaikka muille jakaa - ja siksipä kävijämäärä ei yllätä alkuunkaan!
  Olen todella iloinen, että rohkaisit mielesi ja avasit iloa tuottavan kauniin blogisi :D !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sinulle Nami-Hiiri kun kannustit blogin aloittamiseen, tämä on kyllä mukavaa puuhaa ja tuonut mukanaan paljon uusia tuttavuuksia :)

   Delete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Hei!
  Kiva että paketti löysi tiensä perille. Mukavaa joulunodotusta! :)

  ReplyDelete
 6. Onneksi olkoon kävijämäärästä! Kyllä täällä blogissa on ollut muitakin kävijöitä kuin minä..en oikein ois ehtinny kymmentätuhatta näpäytystä tehä...Kauniita ja ihania leipomuksia ja koristeita...Onnittelut Äidiltä

  ReplyDelete
 7. Onnittelut kävijämääräsi johdosta.
  Ja en kyllä itsekään ihmettele, että nopeasti on tullut!

  Kauniita kukkasia ja hienoja kuvia.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...