Tuesday, 23 October 2012

Nami-hiiren syksynkisan palkinto saapui


Aiemmin postasin tänne ne pöllökuppikakut jotka tein Nami-hiiren syyskisaa varten. Tällä kertaa onni suosi pöllöjä ja tekijää sillä selvisimme palkintosijoille. Ihanaa Kakkuhelmen kirjaan en saanut mutta palkintoni oli mitä hauskin. Lusikkasilikonomuotti, tällä voi tehdä esimerkiksi suklaalusikoita joilla voi hämmentää kaakaota tai kahvia ja antaa lusikan sulaa makoisasti juoman sekaan. Ihanaa kun Nami-hiiri jaksaa tälläisiä kisoja järjestellä, minusta oli tosi mukava pöllömuffinsseja tehdä ja muiden kisaleipomukset olivat kyllä todella inspiroivia. 


4 comments:

 1. Pöllömuffinit oli mun henk.koht.suosikki!

  ReplyDelete
 2. Kiitos on osallistujien ! Teille on hauska järjestää pientä kivaa :D

  Sijaintini vuoksi, myös ulkomaiset arvostelijat antavat, ehkä uutta eloa keittiöön. - Raati oli tutussa kokoonpanossa, mutta selvästikin heiltä meni ajatukset sekaisin, kun kotileipomukset olivat ilmeisen taidokkaita, konsanaan parempia kuin kuvat - ja joku sanoikin kääntävänsä osan pisteistä kannustukseksi :)

  ReplyDelete
 3. Oh, onpa ihastuttava tuo suklaalusikkamuotti! Itselläni on monesti kylmän ja pimeän iskettyä tapana sulattaa suklaakonvehteja kaakaoon, se on niin herkkua.... nam.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...