Ja sitten viimeinen leipomus yhteiseltä leipomispäivältä jota ystäväni Tanjan kanssa pidettiin. Viimeinen muttei suinkaan vähäisin. Mutta fetan ja aurinkokuivatun tomaatin tilalla käytimme mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa. Tanja meinasi jo puolessa välissä että tämä oli viimeinen kerta kun focacciaa teki, oli niin vaivalloista, mutta lopputulos oli kyllä niin herkullinen että taisi mieli onneksi muuttua :D Mutta oikeassa oli, kyllähän tämä vaatii melkoista vaivaamista ja näin märällä taikinalla se ei ole helppoa.
Resepti löytyy täältä.
Seuraavana leipomispäivänä tehdään ainakin karjalanpiirakoita... mitäkähän muuta?
Hienosti paistunut maukas leipomus! Täm leipä on miltei hiirenkolon arkea, kun Italia on niin lähellä ja myös osa perheistä tulee Italiasta pitäen keittiöperinteistään kiinni....
ReplyDeleteHienisti onnistunut! Tuttua tutumpi naapurimaasta - jota leivotaan usein etelä- ja itä-alueella. Lännessä ollaan ranskalaisten reseptien perään enemmän :D
ReplyDelete(Jos olet saanut jo aiemmat viestinkin, niin poista joku)