Saturday, 12 May 2012

Appelsiini-suklaahippu muffinssitAlkoi nuo SLY paketista saadut uudet silikoniset muffinssi vuoat polttelemaan käsissä niin että piti jotain nopeaa pientä leipasta. Ja.. nopeaa pientä on taikasanat hieman epäonnistuneelle viritelmälle :D
Ohjeen löysin täältä

Sekoita tomusokerin joukkoon sitruunamehu. Levitä kuorrutus muffinien päälle ja koristele halutessasi nonpareilla.
Muffarit maistuivat erittäin hyviltä mutta aika lättänäksi jäivät, lisäksi tomusokeri oli loppunut joten piti nopeasti sulatella vähän tummaa ja valkosuklaata päälle. Mutta vuoat toimivat oikeen hyvin. Ihan testin vuoksi voitelin suurimman osan ja pari jätin voitelematta. Hyvin irtosi molemmista mutta voidelluista muffarit melkeen pomppas ittekseen irti vuoasta ;) Nätisti myös näkyi vuokien kaunis kukka muoto.

I just had to try out the new silicon muffin cases I got from my secret baking friend. So I had to do something fast and small =something that never turn out quite right. Cup cakes tasted really nice, but again they are little too flat. Also I didn't have any icing sugar so I had to just melt some dark and white chocolate for decoration.

6 comments:

 1. Maistuvia houkutuksia !
  Nämä ovat varmaan osiosta, kun maistat yhden, niin maistat toisen......kun kymmenes on maistettu, niin mitä niitä loppujakaan säästämään :D

  ReplyDelete
 2. Kyllä, kiire meinas tulla ehtiä ottaa kuvat kun muffinit alkoi hävitä lautaselta. Piti oikein kieltää hetkeksi niiden syöminen :)

  ReplyDelete
 3. Kauniita muffareita :)

  -sly:si

  ReplyDelete
 4. Kauniita muffinsseja ja varmasti hyviä :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos kiitos :)
  Ne vuoat oli kyllä tosi näppärät. Varmasti tulee käytettyä useasti. Aleksanterinleivokset polttelis, mutta tässä suunnittelen Leivontafoorumin haasteeseen osallistumista niin pitää vielä odottaa Aleksantereiden kanssa.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...