Thursday, 17 May 2012

Koristelu harjoituksia / practicing decorations

Kaiken maailman kurssit on aina mukavia joten tässä kevään aikana olen aika useaan kakkujen koristelu kurssiin ilmoittautunut (ja käynyt).  Olen jo aiemminkin esitellyt kurssi aikaansaannoksia, mutta tässä vielä viimeisimmät.

I love all sorts of courses and during this spring I have booked myself to several cake decoration courses. Some of the results I have already posted but here are the latest.

Aloiteaan Confetin pikeerikursseista. Kävin Pikeeri 1 ja 3 kurssit, tässä niiden satoa. Kurssi 1:ssä pursoteltiin pikeerista tämmöisiä pieniä kukkia. Orvokit on semmoisen vajaa 2cm halkaisijaltaan.

Lets start with the Royal icing courses. Here we piped some little flowers, violets, primroses and something else (can't remember what :)).


Kurssi kolmosella harjoiteltiin ruusun pursotusta.

Then we piped some roses.Nuppujen pursotus ei meinannut onnistua millään, ja tais se loppujen lopuksi jäädä vähän mysteeriksi että miten niitä olis pitänyt tehdä :D

Piping the buds didn't go so well and I think it will remain as a mystery how they are piped correctly.


 Sitten olin taas Caccuja kurssilla, aiheena Kevätkukat. Tässä orvokki.

Then I was in another course from Caccuja, this time the theme was spring flowers. Here is another Violet


Omenan kukka

Apple blossoms


Ruusu.
Ruusu on kyllä minulle jotenkin tuskaisen vaikea oppia tekemään. Hanna-Leena jo toista kertaa kurssin päätteksi opetti ruusua tekemään, nyt vihdoin tuntui siltä että ehkäpä siitä ruusu joku päivä tulee vielä.

Rose
I feel like I'll never learn to make a rose. After several attempts this one is starting to look like a rose. Maybe some day...


Sitten lopuksi vielä muutama kuva aiemmin värkkäämistäni kukista. Nämä on mielikuvituskukkia.

And here are some pictures of the earlier flowers I made at home.
5 comments:

 1. Kukkiasi katsellessa - jospa tehtäisiin työnjako - sinä teet kukkia ja lukijat arvostelevat! Sinusta ei ole arvostelijaksi :D , sillä kukat ovat upeita, aitojen näköisiä! Ei jää arvailujen varaan niiden lajinimetkään :D
  Jatka vain samaan malliin !

  ReplyDelete
 2. Aivan ihania kukkia! Kunpa itsekin joskus saisi aikaiseksi jollekin kurssille mennä taitojaan hiomaan.

  ReplyDelete
 3. Kiitos paljon kehuista. Kyllä minä olen itsekkin noihin tyytyväinen vaikka tuoruusu tuottaakin harmaita hiuksia. Mutta tänään sitä taas harjoittelin ja nyt alkas olemaan jo aika hieno (omasta mielstä). Kunhan se kuivuu niin pistän kuvan tänne niin raati saa arvostella :)

  ReplyDelete
 4. Paula, on kyllä niin hienoja nuo sinun tekemät kakut että ei taida olla taidoissa enää hiottavaa :)

  ReplyDelete
 5. Ihania kukkia! Itse vasta harjoittelen koristeiden tekoa,eikä omat tekeleet vielä näytä läheskään näin upeilta :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...