Wednesday 29 April 2015

Ei niin onnistuneet vappuherkutVappua edeltävinä viikkoina blogeissa on vilissyt toinen toistaan herkullisempia munkkiresepteja, itsekkin jo hetken harkitsin kokeilevani munkin paistoa uudellen. Edellisellä, eli ensimmäisellä kerralla kun munkkeja paistoin ne epäonnistuivat niin pahasti, että koko satsi meni suorilta roksikseen. Tänä vappuna herkkumunkit houkuttelivat, mutta päätin ottaa varman päälle ja tehdä jotain helpompaa jotta edellinen munkki katastrofi ei toistuisi. Varsinkin kun nuo juhlapyhien leivonnat tuppaavat epäonnistumaan muulloin kuin vappuna.  

Kuinka väärässä taas olinkaan :) 

Ajatuksena oli tehdä jotain värikästä ja helppoa vapputarjottavaa. Päädyin leipomaan valkosuklaa-blondiesia, jonka taikinaan laitoin nonparelleja tuomaan väriä. Nonparellit sulivat uunissa ja niin pirtsakoiden väripisteiden sijaan leivonnainen värjääntyi epämääräisen laikukkaaksi. Lisäksi koko laikukas blondies lässähti kokonaan kun otin sen uunista ulos, uuden uunin lämpätilat eivät ole vielä oikein halllussa. Edes tuhti tomusokerikuorrutus ei pelastanut tätä blondies katastrofia :)

Vaikka ulkonäkö oli taas rumaakin rumempi, niin onneksi sentään maistuivat hyviltä. Tällä kertaa en julkaise edes reseptiä, vaan suosittelen ennemmin kokeilemaan näitä cake popseja :) 
1 comment:

  1. Hauska kuvasarja. Ensin luulin että nyt on käynyt kämmi ja sama kuva tullut monesti. Mutta sitten kun katsoo uudelleen... :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...