Korkea aika tehdä elämässäni ensimmäiset laskiaispullat :) Ohje täältä. Ohje on tavallinen pullaohje jossasa käytettiin normaalia vähemmän sokeria, en tiedä kyllä miksi. Mutta pulla oli ihanan pehmoista ja kun lisäsi kerman ja hillon väliin niin juuri sopivan makeaakin.
Namnam, juuri herkuttelin myös laskiaispullia syöden :) Tomusokerikin tuo makeutta pullaan!
ReplyDeleteTotta, tuo tomusokeri auttaa kummasti.
DeleteOn kyllä maukkaita! Mua vähän masentaa, etten saa tehtyä nättejä pullia kun on kaasu-uuni. Ei tuu ruskeaa pintaa ollenkaan.
ReplyDeleteEnpäs tiennytkään että kaasu-uunissa pullat ei saa kaunista väriä. Aina oppii jotain uutta :D
DeleteMäki haluisin; ovat niin kauniita!
ReplyDeleteOikein mukavaa laskiaistiitaita!
ReplyDeleteVoi, miten ihanan näköisiä!
Hyvää myöhästynyttä laskiaista teillekkin :)
Delete