Friday, 19 April 2013

Passionhedelmäkakku






Seuraan ahkerasti Pullahiiren blogia ja sieltä bongasin tämän herkullisen passionhedelmäkakun ohjeen. Tämä kakku on parasta mitä pitkään aikaan on tullut tehtyä. Ihanan pehmeä ja herkullinen kakku. Tein puolikkaan annoksen 15cm vuokaan, mutta täytettä oli silti niin runsaasti että varmasti 18cm vuoka olisi ollut parempi. Lisäksi seuraavalla kerralla en aio laittaa noita passionhedelmän siemeniä kiilteeseen, ne ikävästi ratisi hampaissa kun kakku muuten oli niin samettisen pehmeää. Tätä voin suositella täydestä sydämestä. 

12 comments:

  1. Tätä meinaan itsekkin kokeilla jossain vaiheessa =)Samaisessa blogissa itsekkin törmösin =)

    ReplyDelete
  2. Todella, todella herkullisen näköinen!

    ReplyDelete
  3. Ihanan värinen herkku ! Hedelmän kivet hauskat kakun pinnalla, mutta oikein hyvä ajatus 'noukkia' ne pois :D!

    Terv. http://nami-hiiri.vuodatus.net

    ReplyDelete
  4. Ihanan keväinen kakku, varmasti maistuikin hyvältä :)

    ReplyDelete
  5. niin kauniit kuvat ja kakku!

    ReplyDelete
  6. Ihanan pirteä kakku ja tosi kauniita kuvia!:)

    ReplyDelete
  7. This is impressive, looks amazing

    ReplyDelete
  8. Minusta se siementen ratina kuuluu tähän kakkuun. Ratiseehan hopeakuulatkin. En poistaisi kakusta sen jujua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämähän on makukysymys. Siemenet on kauniita koristeita mutta muuta iloa minusta niissä ei ollut ja ihan en koe että kakun juju on noissa siemenissä. Mutta toki jos ratina ei haittaa niin kannattaa ihmeessä laittaa siemenet tuomaan ilmettä kakkuun.

      Delete
  9. Missä se itse resepti näkyy??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Resepti on Pullahiiren blogissa, linkki on upotettu teksitiin. Tässä se kuitenkin vielä erikseen http://www.pullahiiri.com/2013/03/passionhedelmakakku.html

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...