Seuraan ahkerasti Pullahiiren blogia ja sieltä bongasin tämän herkullisen passionhedelmäkakun ohjeen. Tämä kakku on parasta mitä pitkään aikaan on tullut tehtyä. Ihanan pehmeä ja herkullinen kakku. Tein puolikkaan annoksen 15cm vuokaan, mutta täytettä oli silti niin runsaasti että varmasti 18cm vuoka olisi ollut parempi. Lisäksi seuraavalla kerralla en aio laittaa noita passionhedelmän siemeniä kiilteeseen, ne ikävästi ratisi hampaissa kun kakku muuten oli niin samettisen pehmeää. Tätä voin suositella täydestä sydämestä.
Tätä meinaan itsekkin kokeilla jossain vaiheessa =)Samaisessa blogissa itsekkin törmösin =)
ReplyDeleteTodella, todella herkullisen näköinen!
ReplyDeleteIhanan värinen herkku ! Hedelmän kivet hauskat kakun pinnalla, mutta oikein hyvä ajatus 'noukkia' ne pois :D!
ReplyDeleteTerv. http://nami-hiiri.vuodatus.net
Ihanan keväinen kakku, varmasti maistuikin hyvältä :)
ReplyDeleteniin kauniit kuvat ja kakku!
ReplyDeleteIhanan pirteä kakku ja tosi kauniita kuvia!:)
ReplyDeleteRaikkaan näköinen kakku
ReplyDeleteThis is impressive, looks amazing
ReplyDeleteMinusta se siementen ratina kuuluu tähän kakkuun. Ratiseehan hopeakuulatkin. En poistaisi kakusta sen jujua.
ReplyDeleteTämähän on makukysymys. Siemenet on kauniita koristeita mutta muuta iloa minusta niissä ei ollut ja ihan en koe että kakun juju on noissa siemenissä. Mutta toki jos ratina ei haittaa niin kannattaa ihmeessä laittaa siemenet tuomaan ilmettä kakkuun.
DeleteMissä se itse resepti näkyy??
ReplyDeleteResepti on Pullahiiren blogissa, linkki on upotettu teksitiin. Tässä se kuitenkin vielä erikseen http://www.pullahiiri.com/2013/03/passionhedelmakakku.html
Delete