Tuesday 22 May 2012

Blogi tunnustus

Sain ihka ensimmäisen blogi tunnustuksen... tai itseasiassa kaksi! Joten laitetaan hyvä kiertämään....


Ensimmäisessä piti kirjoittaa itsestä 7 tunnustusta, asioita mitä ei vielä tässä blogissa ole kerrottu. Mitähän sitä kertoisikaan....

1. Leivontablogin lisäksi Maria pitää myös Laihdutusblogia. Kyllä! kaiken tämän sokerihuuruisen leipomisen keskellä päällä on kova ruokavalio remontti ja kuntoilukuuri.
2. Maria on oikeasti nörtti joka tykkää istua tietokoneella aamusta iltaan, mieskin löytyi internetin ihmeellisestä maailmasta.
3. Pienen Marian toiveammatti oli leipuri mutta jotenkin kummasti elämä vei Ison Sinisen palvelukseen.
4. Maria leipoo postimerkin kokoisessa keittiössä jossa ainoa laskutila löytyy leikkuulaudalta ja hellan päältä. Niin ja uunikin on rikki, luukku jää käteen aina välillä :)
5. Maria on armoton kissa ja alpakka höperö. Unelma olisi elättää itsensä alapakoita hoitamalla ja kakkuja leipomalla. Englannissa.
6. Vielä Helmikuussa Maria ei tiennyt mitään leivontablogien ihmeellisestä maailmasta. Kinuskikissan sivujen kautta aukeni uusi maailma.
7. Maria on jo pitkään halunnut osallistua Leivontafoorumin kuukauden haasteeseen, mutta ujona tyttönä ei ole meinannut uskaltaa millään.


Toisessa tunnustuksessa oli kysymykset valmiina

1. Koska aloitit blogin?
Huhtikuussa 2012
2. Mista kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
Kaikesta elämässäni mikä liittyy leipomiseen. Suolaista ja makeaa, onnistunutt ja epäonnistunutta
3. Mikä tekee blogistasi erillaisen muihin blogeihin nähden?
En usko että oma blogi on kovin erillainen kuin muiden. Esittelen myös omat epäonnistuneet tekeleet, joko muut ovat älyttömän hyviä tai sitten epäonnistumisia ei niin julkaista.
4. Mikä sai sinut aloittamaan kirjoittamisen?
Päätin liittyä Salainen leivonta ystävä rinkiin ja ringin emo Nami-hiiri kannusti aloittamaan blogin sillä varjolla että myös SLY toiminnasta saa enemmän iloa irti. Hän oli kyllä oikeassa ja lisäksi bloggailu muutenkin on mahdottoman kivaa.
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin julkaista parempia ja kauniinpia kuvia. Omat taidot (eikä kamerassa paukut) riitä ottamaan kauniita kuvia ihanien asetelmien kanssa.

Sitten olisi enää viiden tunnustuksen jako jäljellä. Maailmassa on niin monta ihanaa blogia ja seuraan vaikka kuinka montaa joten valinta on vaikea, hieman rajatakseni mahdollisuuksien määrää päätin pysyä meidän SLY19 bloggereissa. Rajauksesta huolimatta tunnustuksia olisi voinut jakaa monta kymmentä, mutta loppujen lopuksi päädyin näihin.

6 comments:

 1. Ole hyvä vain :) Tykkään blogistasi kovasti, mukavan rento ja iloinen meininki siellä aina on.

  ReplyDelete
 2. Kiitos tunnustuksesta! <3

  ReplyDelete
 3. Maximuksen keittiö kiittää :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos itsellenne kivoista blogeista :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos Maria , sinulla on kiva blogi !

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...