Wednesday, 15 August 2012

Välineinventaario

SLY20 kierroksella on vapaaehtoisena tehtävänä inventaario postaus, eli pientä esittelyä siitä mitä kaikkea leivontavälinettä kotoa jo löytyy. Tässä esttelyssä muoteista vain yhdet kappaleet, kaikkia kokoja ei yhteen kuvaan saanut sopimaan. Muotteja löytyy siis 3-4 eriä kokoa.


Näistä suurin osa on tilattu eBaystä, huomattavasti halvempia kuin leivontaputiikeissa, mutta halvemman hinnan huomaa kyllä laadussa. Ajavat kuitenkin asian :)

Jokunen on tullut siis hankittua, vähän välissä mopo karkaa käsistä nettiostelujan kanssa :D Mitähän ensi kuussa kuvaisi... muffinsi vuoat? strösselit? marsipaanimuotoiluvälineet? värit ja kimalteet? 

11 comments:

 1. Ihanuuksia ja paljon ! Mutt' sinä vähän 'fuskasit' :D, kun kuvia piti olla vain YKSI nyt :))) !

  ReplyDelete
 2. Eikös tarkoituksena ollut esitellä yksi aihekokonaisuus ennemminkin kuin että yksi kuva? Tokihan mä voin kuvata uudelleen ja laittaa kaikki yhteen kuvaan.

  ReplyDelete
 3. Mutta tämäpä on nyt korjattu. Sääntöjen mukaisesti vain yksi kuva.

  ReplyDelete
 4. Oih, mitä ihanuuksia. Tuollaisia muotteja varmaan pitäisi joskus itsekin hankkia.

  ReplyDelete
 5. Ompas monta ihanaa muottia :)

  ReplyDelete
 6. Iloista jatkoa päivään , ihana Maria :D !

  ReplyDelete
 7. Tuolla kokoelmalla saa varmasti tehtyä vaikka mitä ihanaa ja kaunista!

  ReplyDelete
 8. Juu, täytyy myöntää että onhan näitä jokunen. Itsekkin vähän "säikähti" kun kaikki samaan läjään laittoi. Ei taida ihan heti lisää tilata :D

  ReplyDelete
 9. On kyllä tosiaan tosi komeat kokoelmat kaikenlaisia kivoja muotteja! Nuilla sitä näpertää jos jonkin laista kivaa koristusta leivonnaisiin :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...