Monday, 11 June 2012

Kesäkuun SLY paketti saapui


Kävipä hyvä tuuri tänään kun palasin töistä hieman aikaisemmin kotiin. Postipojan kanssa samalla oven avauksella tultiin ja hänellähän oli minulle mukana Kesäkuun SLY paketti. Tätä olinkin odottanut, mitäs kivaa leivottavaa tällä kertaa SLYni on minulle keksinyt....

Mukana oli:
Vihreää päärynän makuista marsipaania
Keltaista banaanin makuista marsipaania
Mustapippuria
Paprikaa
Nätteejä servettejä
Vesi krassin siemeniä (juuriki mietin että saiskohan tuolla parvekkeella jotain pientä kasvatettua, joten näitä kokeillaan)
Sekä jauhalihapiirakan ohje. Ohje tuli hyvään saumaan, illalla on avomiehellä ystäviensä kanssa jalkapallo kisastudio ja heille suunnittelin leipovani jotain pientä suolaista ja makeaa illaksi. Lisäksi kirjeessä oli vihje mihin marsipaania oli suunniteltu käytettävän... arvaan että mielessä oli prinsessa kakku ja banaanikakku :)

Kiitoksia paljon SLYni :)

9 comments:

 1. Paketistasi on siis heti iloa, mikäs sen hauskempaa. Varmasti keksit jotain muuta, vaikka seuraavaan jalkapallostudioonkin :D - tai siiten sinne parvekkeelle, kun pelit on pelattu :D

  ReplyDelete
 2. Kiva, että "vihjeestä otettiin vaari" heti-pian :) Massat olivat ihan omaan ideointiin, ei siis mitään pakollista klassikkoa tarvi tehdä! :)

  -SLY:si

  ReplyDelete
 3. Luulen että ovat vähän liian isoja kakkuja tälläiseen kahden hengen talouteen mutta mielessä on kyllä jotain muuta mitä olen aikonut pitkään kokeilla, siihen nämä massat sopii täydellisesti. Lisäksi marsipaanista en ole koskaan mitään tehnyt joten tulee olemaan kivaa ja mielenkiintoista.

  ReplyDelete
 4. Oi, päärynänmakuista marsipaania! Enpä ole ennen nähnytkään :) Pääset siis kasvattelemaan omat vesikrassit, mukavaa.

  ReplyDelete
 5. Kiva paketti :) en olekkaan törmännyt tuollaisiin maustettuihin marsipaaneihin aiemmin... onkohan paremman makuisia kuin tavallinen kun siitä en tykkää siksi käytän sokerimassaa vain :D

  ReplyDelete
 6. Ihana paketti! :)
  Nuo maustetut marsipaanit ovat varmasti mukavaa vaihtelua "tavalliseen". Itse en ole vielä tehnyt marsipaanista mitään, löytyy kyllä kaapista. ^^
  Itse kanssa tekisi mieli laittaa takapihalle kasvamaan jotain, täytyy katsoa jos sitruunamelissaa tai muuta voisi laittaa. :)

  ReplyDelete
 7. Marsipaani paketeissa ei ollut suomenkielisiä tekstejä joten herää epäilys olisiko nämä ostettu jostain ulkomailta? Suomalaisissa kaupoissa en minäkään ole nähnyt tämmöisiä.

  ReplyDelete
 8. Maustetut marsipaanit ovat varmasti hyviä!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...