Wednesday, 13 February 2013

Baileys cupcakesJa lisää hempeyksiä ja unohduksia :D Aloitin siis tekemään näitä minun ystävänpäiväteemaisia leipomuksia jo ajat sitten ja en vaan muista mistä ihmeestä nappasin reseptin näihin Baileys-kuppikakkuihin. Ei ole minkäänlaista hajua oliko netistä vai lehdestä, miltä näytti alkuperäinen versio... pitääköhän tästä huolestua? 

Mutta nämä siis olivat suklaiset Baileays-kuppikakut vaniljavoikreemillä kuorrutettuna. Olivat hyviä, Baileys maistui juuri sopivasti. 

Missä ihmeessä se resepti on....
3 comments:

 1. Kokeileppa kaivaa resepti, voisin testailla kanssa :) Täytyy varmaan muutaman kakun väliin vielä taikoa ystävänpäivä juttuja. Miehen kanssa tulee 3v tapaamisesta täyteen ystävänpäivänä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, yritän etsiä.

   Ehdottomasti pitää jotain mukavaa olla tuommoisen juhlistamiseen. Onnea :)

   Delete
 2. Ihania!
  Vaikka sydän on vuoden jokaisessa päivässä mukana tavalla jos toisella, niin huomiseen teemaan se kuuluu kunniapaikalle! Olen tänään kuljeksinut ja kyllä on iloinen asia, kun ihmiset jonottavat pitkäänkin vuoroaan jonkun kaupan kassalla hempeitä, sydämellisiä asioita ostoskorissaan, joko kotiin tai työkavereille. - Kaupallista, mutta kaunista ja iloa tuottavaa!

  Hyvää Ystävänpäivää 'Marian pikku leipomoon'!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...