Thursday, 14 February 2013

YstävänpäiväkakkuHyvää ystävänpäivää kaikille!

Ystävänpäiväkakku ei näytä hyvältä ollenkaan :) Tämän kanssa kävi vähän köpelösti... oikeastaan ei niin vähänkään. Kuten näkyy niin pohjat paloivat kokonaan, kun ohjeessa sanotaan että "paista 175 asteessa" niin silloin ei kannata laittaa uunia 250 asteeseen. Palamisen lisäksi pohjat tarttuivat vuokiin kiinni ja repesivät.
Eikä siinä vielä kaikki, reseptissä oli ihmeellinen sokerin ja voin suhde joten eivät kohonneet ja koostumus oli todella purkkamainen. Mutta hyväpuoli on se että sisus oli nätin värinen :) Tein siitä siis pinkin jauhetun jääkuivatun mansikan avulla ja vähän pastaväriäkin pistin mukaan. 

Mutta ehkäpä tämä meni ihan oikein koska täällä kotona on pyydetty Guines-kakkua ystävänpäiväkakuksi ja minä vain olen itsepäisesti halunnut tehdä vaaleanpunaisen kakun. Näin kävi minun kakulle, illalla teen sen Guines-kakun :D Pitänee tehdä pian uusi yritys jotta saan tuon tekemäni ruusun jonkun sievän kakun päälle. 10 comments:

 1. Hahaha, aivan ihana!! :'D Hyvää ystävänpäivää, onnea seuraavan kakun kanssa! :)

  ReplyDelete
 2. Hihhii. Aina ei voi voittaa. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei niin, oli vaan pitänny uskoa parempaa puoliskoa ja unohtaa tämmöiset hullutukset :D

   Delete
 3. Sitä tuntee itsensä vain kuolevaiseksi, kun välillä epäonnistuu! Sullakin on niin nättejä tullut koko viikon, että oli jo tilastollinen pakko yksi "epäonnistua"

  Ideanahan toi on aika hieno, nyt tosin maussa taitaa olla sen verran paljon palanutta ettei sitä voi oikein syödä, mutta jos se olisi kullanruskea ja sisältä punainen, mikä yllätys!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei mene aina niin kuin Stömsössä, ei.

   Tähän olisi vielä tullut täytettä ja kuorrutetta yms. Mutta ei kannattanut värkätä enempää koska sisus tosiaan oli kuin kumipallo :) Kokeilen vielä joku kerta uudelleen.

   Delete
 4. Välillä saa epäonnistua :) Mutta kakkupohjassa on kaunis vaaleanpunainen väri!

  ReplyDelete
 5. Blogissani on sinulle tunnustus! Hyvää ystävänpäivää!

  ReplyDelete
 6. Virheistä oppii. Todella kaunis tuo ruusu =) Hyvää ystävänpäivää!!

  ReplyDelete
 7. Olisi aika epätodellista, jos ei koskaan epäonnistuisi. Kokemuksia nekin ja uutta virtaa antavia :D
  Ei muuten totaalinen fiasko - aivan ihanat taiteelliset kuvat ja mikä ihana jättiruusu!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...