Wednesday, 25 April 2012

Mitäs sitten leipois? / What shall I bake next?


Nyt kun tämä blogi on pystyssä niin sitähän pitäis leipoa jotain, eikö? Mutta kun ei osaa päättää mitä... Tekisi mieli yrittää tehdä jotain oikein hienoa tai monimutkaista, mutta kukas ne semmoset tekelee syö? Tavallista pullaa toivotaan jos erehtyy avomieheltä kysymään :) Ihan liikaa on ihania vaihtoehtoja olemassa, kuppikakkuja, macaronseja, täyskäriä...

Avokin äiti osti minulle tälläisen hienon resepti kirjan (sekä settiin sopivan essun ja keittiöpyyhkeet). Kookos-hillo pikkuleipien ja banaani-pekaanipähkinä muffinssien ohjeet jo ehdin siihen kirjoittaakkin. Olisi liian helppoa valita seuraavaksi leipomukseksi jompikumpi noista :)

Now that I have a blog I shoudl bake something, right? But I can't decided what... I would like to try to do something really fancy, but who's going to eat them? "Bake ordinary buns" is the request if I ask from my boyfriend :) Too many lovely choises, cupcakes, macarons, layer cakes...

I got this lovely recipe book from my boyfriend's mom (with matching apron and kitchen towels). I already have written down recipes for Coconut jammy thumprints and Banana, brown sugar and pecan muffins. Would be way too easy decision to just bake one of those :)


Kissani Pippuri tietää myös että kirja sisältää herkullisiä reseptejä.

My cat Pippuri knows that the book has some delicios recipes in it.

5 comments:

 1. No niinpä, siinä se onki aina miettimine, haluais kokkeilla niiiii monenlaista, mutta ku se o aikaa viepää hommaa ja muutaki elämää pitäs ehtiä elämää, ni vaikia o aina päätös tehä... tuotoksen kuvia ootellesa :D :D

  Voi eikä ku ihana kuva Pippurista, iha tuli hymy huulille :D

  ReplyDelete
 2. Aloita helpommasta päästä - ajan mittaan monimutkaisetkin reseptit alkavat näyttämään ihan helpoilta.
  (Ja awwww söpö kisu :))

  ReplyDelete
 3. Juu, taitaa olla aika yksinkertaista tulossa kun piti tuo miehen puolikas lahjoa. Toiveena oli Yorkshire Parkin, liekkö koti-ikävä iskenny. Huomenna siis sen kimppuun.

  ReplyDelete
 4. Ompas ihana leivontapäiväkirja! Itselläni on samaan tarkoitukseen aika monta kirjaa :) Helpottaa huomattavasti kun saa siirrettyä ajatuksia paperille. Saa myös kirjoitettua kivemmin ylös kritiikkiä, minkälainen resepti on, pitäisikö siitä muuttaa jotain ja minkälainen oli lopputulos :)

  Ihan värinen kissa todella! Tahtoisin itselleni mustan norjalaisen metsäkissan, en vielä semmoista ole löytänyt!

  ReplyDelete
 5. Norjalaiset metsäkissat ovat niin ihania. Yhdestä kissalehdestä löysin tämän Foxypaw's kissalan http://www.pp.kpnet.fi/foxypaws/uutisia.htm miten voi olla noin ihania, varsinki Icebreaker (valkoinen kissa sinisen taustan edessä) on ihan älyttömän hieno.

  Mukavaa kun kävit Kirsi ja tervetuloa uudelleen :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...