Sunday, 22 April 2012

Blogi aukeaa / blog beginning...


Jo hetken ajan olen miettinyt oman blogin avaamista. Netti on pullollaan mitä upeampia leivontablogeja joten kynnys avata oma on ollut liian korkea. Nyt sitten SLY emon kannustamana ajattelin ottaa härkää sarvista ja avata omani. Joten tervetuloa seuraamaan Marian pienen leipomon onnistuneita ja epäonnistuneita leipomuksia.

And for my non-Finnish friends... I have been thinking a while if I should open my own baking blog, but since the internet is full of amazing baking blogs I was afraid to share my own humble bakes. With a little encouragement I have now decided to open my own blog. You are welcome to follow Maria's little bakery and share my success' and failures.


4 comments:

 1. Kiitos, että sain olla sahaamassa kynnystä matalammaksi näin makeaan ja kauniiseen blogiin, joita kakkusi enteilevät!
  Onnekasta matkaa SLY19 -kierrokselle!

  www.nami-hiiri.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iso kiitos sinulle!
   SLY19-kierrosta odotan jo innolla.

   Delete
 2. Ui jui, hienoa että nami-hiiri sai sunt innostuun bloggailusta, tosiaa kakut enteilee hienoja tuotoksia!!! Ja toivottavasti nuita kissakavereitaki nähhään täälä :D Mikä kaverilla o, ku toinen silmä o menny?!??!

  Tervetulua bloggailun ihanaa maalimaan, liityn heti jäseneksi, ni ossaan tänne vastaki kattomaan uusia päivityksiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos. Aikas jännältä tämä bloggailu tuntuu kyllä.

   Kissoja näkyy varmana, mutta koitan ne leipomuksista pitää erossa :) Remu kissalta piti silmä poistaa kun siinä oli kasvain. On se useamman vuoden silmäpuolena ollut ja meno ei ole hiljentynyt yhtään.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...