Sunday, 27 January 2013

SLY22 pari ilmoittautui sekä blogitunnustus


Viime viikolla posti toi jännittävän kirjekuoren jonka lähettäjäksi oli merkitty SLY22-kierroksen emo Taija. Haa, uusi pari :) Kirjeen sisällä oli todella suloinen virkattu kukkarintaneula. Ihanan keväisen värinenkin vielä. Olen taas tainut saada huippu parin itselleni. 

Kiitos paljon viestistä ja korusta ystäväiseni. Meillä on varmasti mukava kierros edessä. Kyselit mikä minua erityisesti ilahduttaisi ja täytyy sanoa että olen aika helposti miellytettävä tyyppi :) Eniten toivon että sinulla on hauskaa pakettia kasatessa ja uskon että se näkyy sitten minullekkin päin. Lupaan että lähettämäsi paketti tulee täällä ahkeraan käyttöön. Tämän hienon rintakorun ohjeen jos paljastat minulle niin olisipa kiva, yritän nimittäin itsekkin virkkausta opetella aina silloin tällöin. 


Kivan postipojan tuoman yllärin lisäksi, minua ilahdutti Kattipaakarin antama blogitunnustus. Kiitos kovasti :) Tälläiset on kivoja. Minusta tuntuu että tämä tunnustus on tällä kertaa kierrellyt jo aikalailla lähiblogeissa joten en sitä tällä kertaa pistä eteenpäin. 

4 comments:

 1. Kauniin kukkasen olet saanut pariltasi!
  Itse sain suklaata, mikä oli hyvää, kuten kerroit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös, taas rupes tekemään suklaata mieli :D

   Delete
 2. Luonteeltamme taidamme olla aika samanlaisia, koska minuakin on yllättävän helppo ilahduttaa. Ilahdun pienestäkin asiasta.
  Virkatun ruusun ohjeen löysin aikoinaan täältä: http://sielunkaantopiiri.blogspot.fi/2012/05/virkattu-ruusu-ohje.html.
  Ohje on helppo ja yksinkertainen, minkä opin jopa minä ulkoa.

  Mitä enemmän blogiasi olen tutkinut tässä, niin sitä enemmän löytyy ohjeita, mitä haluaa itsekin kokeilla.

  t. Sly-pari

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitääpä käydä vilkasemassa ruusun ohjetta. Itse innostuin joulun alla tekemään kankaasta "punomalla" rintakoruja. Miten sitä muka onkin niin kiire ettei ehdi tekemään lisää.

   Mukava kuulla että olet löytänyt insipiroivia reseptejä blogistani. Leipominen ja bloggailu on mukavaa puuhaa. Vielä kun saisi tämän blogin ulkonäön uudistettua lopullisesti. On vähän vaiheessa :D

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...