Sunday, 9 February 2014

Mokkapaloja ystävälle

 


Parin päivän päästä on taas ystävänpäivä, jolloin voimme kaikki hyvällä omalla tunnolla herkutella jotain "pientä" ystävän kanssa. Mokkapalat ei ole ehkä tämän hetken trendikkäin leipomus, mutta takuulla pomminvarma valinta. Ainakaan minä en ole ikinä törmännyt henkilöön joka ei mokkapaloista tykkäisi. Pullahiiren mokkapalaresepti on minusta paras johon olen testannut ja hänen reseptiään voin kyllä kaikille lämpimästi suositella. Varsinkin jos uuni sattuu olemaan leveämmän sorttinen, niin tällä hurjan kokoisella taikinalla saa isommassakin uunissa tehtyä ihanan muhkeita mokkiksia.

5 comments:

 1. Mokkapalat on kyllä hyviä =) Ihanan pieniä sydämmiä sinulla näissä, mistä olet sellaisia hankkinut? ;)

  ReplyDelete
 2. Kiva, että resepti on maistunut myös teillä! Meillä tämä on suosikki ja kohta taas uuni lämpenee mokkapaloja varten. Niin ja mokkapalat taittavat olla aina muodissa, siitä ei tarvitse huolehtia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ehdottomasti maistunut, niin kuin moni muukin sinun resepti. Se on kyllä ihan totta, että mokkapalat taitaa olla jo niin klassikko että ne on aina muodissa.

   Delete
 3. Aah jestas miten hyvännäköisiä! :) Se on kyllä vaan fakta että vaikka kuinka olisi mokkapaloja vääntänyt lapsena kyllästymiseen asti niin kyllä ne ajattomuudessaan vaan on aina yhtä pökerryttävän herkullisia. Can't go wrong with 'em! Minkä merkkisiä muuten nuo ihanat pikku sydän-nomparellit ovat? :)

  Itse olen myös niin totaalisen hurahtanut teemaleivontaan ja omien tuotoksieni ulkonäön viilaamiseeen ja näpertelyyn että kaikki juhlapäivät sun muut spesiaalimmat päivät ovat niin odotettuja. Se on vaan aivan ihanaa miten kaikki leivontablogit yhtäkkiä tulvivat ihania teemaleivonnaisia :) Itsekin juuri aiemmin tänään tarjosin ystävänpäivän henkeen koristeltua kakkua ja kyllä leivonnaisilla selvästi aina onnistuu piristämään ihmisten mieliä.

  www.vispilavintiontemmellyskentta.blogspot.fi

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...