Sunday, 16 February 2014

Kermakakku violeteilla kukilla


Tälläisen kakun tein ystävälleni synttärikakuksi jokin viikko sitten. Väritoiveena oli kirkasta vihreää ja violettia. Jotenkin kuitenkin, yrityksestä huolimatta, onnistuin tekemään enemmän pastellisävyisen kuin kirkasvärisen kakun. Kakkupohjana oli mehevä suklaakakkupohja ja välissä vadelma-mascarponetäyte. Alkuperäinen ajatus oli tehdä kakusta vielä yhtä kerrosta korkeampi, mutta koska kakku piti kuljettaa mökille ajattelin että todennäköisesti viimeinen kerros saa koko kakun leviämään  joten kakusta tuli vähänsuunniteltua matalampi. 

10 comments:

 1. Niin kaunis kakku! Erityisesti pisää silmään pursotuksen yläreuna, kun se on minusta tällaisissa niin vaikea saada kauniiksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä, että vaikea on tuo yläreuna. Minun oli alunperin tarkoitus pursottaa röyhelöt tuohon päällekkin, joten en ollut turhan tarkka siitä miten lopetin reunojen pursotukset. Mutta kermaloppui kesken, joten piti keksiä uusi suunnitelma. Pienen lastan avulla sain siloitettua reunoja sen verran että tuli siisti. Hätäratkaisu siis :D

   Delete
 2. Aivan ihana kaunis kakku!! Upea Blogi muutenkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) ja tervetuloa vierailulle blogiin uudelleen.

   Delete
 3. Onnekas ystävä, joka tällaisen kakun saa :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...