Wednesday, 17 October 2012

Cake-lehti lokakuun SLY paketin mukana

Sain Vadelmasorbetilta lokakuun paketissa myös Cake-lehden. Voi mitä ihanuuksia lehdessä olikaan. Tykkään tästä lehdestä kovasti sillä vaikka moni koristeluohje onkin aika monimutkainen niin step-by-step ohjeet lehdessä ovat tosi hyvät, selkeät kuvat sekä lista kaikesta mitä tarvitaan toteutukseen. 


Tässä numerossa heti alussa oli hieno korulipaskakku ja tarkat ohjeet sen toteutukseen. Tälläisen voisi kyllä joskus yrittää väsätä. Minulla ei ole kyllä juuri mitään noista käytetyistä muoteista, mutta jos säveltäisi jotain sinne päin  niistä mitä minulla sattuu olemaan. Tai voihan sitä ehkä tilata jonku uuden muotinkin :)Lisäksi esiteltiin nippu ihania hääkakkuja. Melkoisia viritelmiä ovat, montakohan kymmenta kiloa sokerimassaa tälläisiin uppoaa?  Olis kyllä kiva päästä joskus maistamaan tämmöisiä hienouksia, ovat niin koreita, mutta entäs se maku?

Reseptejähän tässä lehdessä ei juurikaan ole, mutta nämä karhunvadelmamuffinssit näyttää kyllä niin hyviltä, että taidanpa kokeilla piakoin tätä reseptiä. 

3 comments:

 1. Hiiri on hurahtanut tähän lehteen juuri niiden selkeiden opasteiden vuoksi.
  Nuo monimutkaiset hääkakkuluomukset ovat uskomattomia, mutta maku taitaa niissä valitettavasti olla toissijainen asia. - Onneksi hiiri ei ole 'hääkakun' tarpeessa.......toivoa ei kuitenkaan ole viskattu romukoppaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä jotenkin kannustavaa kun ovat niin monimutkasien näköiset asiat palastellaan pieniin osiin niin eivät tunnu niin mahdottomilta tehdä.

   Näissä hääluomuksissa minua eniten ehkä pelottaa se että paikalliset ihmiset oikeasti tykkäävät semmoisesta kakusta :)

   Eihän sitä koskaan tiiä milloin hääkakun tarvii (ellei ole jo naimisissa ) :D

   Delete
 2. Mielettömiä haakakkuluomuksia! Rasia on suloinen ja hauska idea minustakin...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...