Thursday, 5 July 2012

Yllätyspostia SLYltäEilen postissa tupsahti kirje SLYltäni. Extra lähetys ennen Heinäkuun paketin tuloa. Ihana yllätys oli! Mukana oli resepti suklaakolmioiden tekoon ja niihin mukaan tulevia hasselpähkinöiden. Suklaan lähettäminen olisi voinut olla sotkuista :) Näitä suklaita kokeillaan kyllä.

Kiitos oikein paljon.  Kohta selivää kuka olet :)

7 comments:

 1. Hauska idea laittaa sinut tekemään itse se suklaalevy !

  ReplyDelete
 2. Kohta se selviää.. :D
  Nämä suklaat ovat aivan ylihuippuja!! :) Kannattaa siis kokeilla, varsinkin jos tykkää pähkinäsuklaasta ;)

  -Sly:si

  ReplyDelete
 3. Nämä on kyllä hyviä suklaaseen

  ReplyDelete
 4. Tervehdys ja SUURET kiitokset ihanista paketeista avasimme niitä yhdessä koko perheen voimin. Paketit olivat täydellisiä juuri minulle mutta jostakin syystä ,et siis mitään vinkkiä antanut, arvasin että sinä oli pakettien lähettäjä.Iloista kesää ! ps tästä lähtien kissoille on kyllä pettymys tulla mukaan paketin avaustalkoisiin koska kaikissa paketeista ei löydy herkkuja....

  ReplyDelete
 5. Heipä hei Piipa, kiva on ollut sinulle paketteja laittaa. Mitenkähän onnistuin olemaan niin ilmiselvä pari :) pitää koittaa olla salamyhkäisempi ensi kierroksilla. Aivan ihan oli tämän kuun paketti kuva joka tuolla julkaistiin, kisusi selvästi namusia oli vailla. Hätä meinasi täällä iskeä kun tajusin pakettia pakatessa että kissankarkit jäi kauppaa, onneksi oli vasta ostettu pussi omille kissoille joten siitä sai mukaan jotain pientä. Remu ja Pippuri täällä mielellään jakaa herkut kissakavereiden kanssa.

  ReplyDelete
 6. Sisu ja viivi kiittävät Remua ja Pippuria herkkujen jakamisesta sillä ne olivat todellakin herkkua , sisu oli kyllä sitä mieltä että herkut oli tarkoitettu sille.Kiitoset vielä kerran ihanista paketeista.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...