Wednesday 17 April 2013

SLY22 huhtikuun paketti saapui


Onko nyt joulu? Siltä tuntui kun availin KAHTA söpösti pakattua pakettia. Ensimmäinen paketti on odotellut postissa jo pari päivää, mutta on ollut sen verran haipakkaa, että vasta nyt pääsin postissa käymään. Jotta odottaminen olisi vielä hankalampaa, postipoika toi toisenkin paketin minulla ja parini kielsi avaamasta sitä ennen kun postissa käyn. No nyt sinne siis vihdoin päästiin. Tämän kuun SLY teema oli hemmottelu, mutta minusta tuntuu kyllä että parini on minua hemmoitellut koko kierroksen ajan. Ja tämä viimeinen kuukausi oli kyllä ihan yhtä mahtava kun aikaisemmatkin. 


Ensimmäisessä paketissa oli:
ruisnappeja sekä ohja ihanaan lohitäytteseen
Muumi teetä (ihana maku)
kauniita servettejä
kaksi suklaakasvonaamiota (miten voi olla nuolematta tätä?)
käsivoide 
jalkavoide
virkistysvoide väsyneille jaloille (miten sattuikkin, jalat on tänään ihan poikki, kokeilen heti)
ohjeita mm. bloody mary, lohitäyte ruisnapeille ja tuulihatuille, flapjack (näitä kokeilen heti, on miehen suosikkeja), välipalapatukat.

Ja sitten siinä toisessa paketissa oli tälläinen aivan upea sulkaakirja  sekä paljastus. Ja pakko myöntää että olet kyllä osannut oman henkilölliyytesi salata älyttömän hyvin :) En nimittäin ollenkaan arvannut, että parini on Heidi alias Red Dragon! Kyllä nauratti oma "sokeus" kun luin kirjettäsi, ei käynyt mielessäkään että se olet sinä :) Tuhannesti kiitoksia ihanista paketeista, olen ollut todella iloinen ja otettu kaikista. Jokaisesta paketista näki että olit minua ajatellut ja myöskin pidin kovasti siitä että jokaiseen pakettiin laitoit mukaan jotain mistä itsekkin tykkäät. Minulla on vielä monta viimekuun reseptiä kokeilematta, jotka mielessä pyörii. Tämä minun kuntokuuri vähän estää herkuttelua :) Mutta ihan varmasti kokeilen niitä ja samoin näitä uusi reseptejä. 

Kyselit kesäsuunnitelmia. Niitä ei vielä ole ollenkaan, tuo minun avokki on nyt saanut töitä ainakin joksikin aikaa niin ei pysty vielä suunnittelemaan mitään. Mutta eiköhän sitä anoppilaan Englantiin taas mennä ja siellä on ohjelmassa töitä alpakkafarmilla. 

Sitten on yksi yllätyskin. Viime vuoden lopulla liityin mukaan Rekku Rescuen toimintaan ja nyt kun ne minun kissavanhukset nukkuivat pois niin päätin vihdoin toteuttaa haaveeni kissojen kotihoitajana olosta. Viime perjantaina meille saapui ensimmäinen kissa hoitoon odottamaan oman kodin löytymistä. Ja arvaat varmaan miten kävi... Tämä ihan kehräysautomaatti hurmasi minut sekä miehen samantien ja niinhän tämä kisuli jää meille omaksi kissaksi :D Nyt sitten odotellaan seuraavaa hoitolaista ja toivotaan että sen raskin päästää uuteen kotiin eikä jää meille. Kissahoidokeista pidän blogia täällä

Suurkiitos Heidi sinulle ihanista paketeista ja kivoista viesteistä. Olet minua monta kertaa piristänyt tässä välillä kovin ankeassa keväässä. Tuhannet kiitokset. 

6 comments:

  1. Mie jo kerkesin ajatella, että minnehän posti on paketit vienyt :D. Itellan sivuilla useasti vilkuillut, että joko olet hakenut :).

    Huh, onneksi en paljastanut itseäni, vaikka pelkäsin, että olen jotain lipsauttanut, että mistä hoksaat kuka on pakettien takana :).

    Näin synttäripäivänäni oikein mukava lukea, että olet tykännyt paketeista <3.

    Kunhan ei pääse tapahtumaan niin, että seuraavakin hoidokki sulattaa sydämen ;). Eikös kissoilla ole tapana niin tehdä? ;)

    ReplyDelete
  2. Ihanan hemmottelu paketin olet saanut =) Minulla on tuo sama suklaakirja ja monen monta ihanaa ohjetta siinä on =)

    ReplyDelete
  3. Ihana paketti!! Nuo naamiot on ihania, kyllä tuolla paketin sisällöllä saa kunnon hemmottelu illan pidettyä :)

    ReplyDelete
  4. Hieno paketti!
    Ruissipsit ovat meikäläisen suurta herkkua (varsinkin se violetti pussi, sour cream&onion). Ja voi vähän paremmalla omallatunnolla napostella vaikka leffaa katsellessa. :)

    Nuo Vallilan servetit ovat todella kauniit! Mistäköhän ystäväsi on ne hankkinut...minullekin kelpaisi. ;) ❤

    ReplyDelete
  5. Ihana teemapaketti !
    Suklaanaamio on suosikkini - en kuitenkaan maistele - tuoksu korvaa sen !

    ReplyDelete
  6. Flapjack? -testitulosta odotellessa ;) Kirjasta on varmasti iloa pitkäksi aikaa!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...