Saturday 23 March 2013

SLY22 maaliskuunpaketti osa 2


Näin pitkään meni ennen kuin pääsin pakettia postista hakemaan. Aloin ihmettellä keskiviikkona kun postista ei ollut tullut mitään ilmoitusta, joten kysäisin koodin emolta. 

Mukava pääsiäistunnelta paketisssa oli. Tuotteet ja reseptit menee varmasti kokeiluu. Kiitos paljon parini ihanasta paketista sekä mahtavista resepteistä. Reseptit oli niin herkullisia, että en tiedä mistä aloittaisin. Olin suunnitellut tekeväni viikonloppuna banaanimuffinsseja, mutta joudunkohan nyt vaihtamaan suunnitelmia. Resepteissä oli mm. erillaisia drinkkiohjeita, pääsiäistiramisu, pääsiäiskakkuset, appelsiinileivokset, sitruunajuustokakku, peanut butter-muffinssit ja paljon paljon muuta. 

Paketin sisältö:
- siro sokeria (tykkään käyttää tätä kakkuihin)
-suklaatomusokeria (en ole koskaan kokeillut)
-maitosuklaata (aina tarpeellista)
-pääsiäismunia (näitä pitää viritellä jotain kivaa koristetta pääsiäsherkkuihin)
-mantelilastuja (näitäkin menee paljon meillä)
-servetteja (niin aurinkoisia)
-pieniä punaisia helmiä (olikohan näistä aikamus tehdä jotain koristetta?)
-ja todella runsas reseptivihko

Odotan jännityksellä kuka näitä hienoja paketteja onkaan lähettänyt. Olen tykännyt paketeistasi tosi paljon ja  mielelläni testailen lähettämiäsi reseptejä. Nyt kun kerrankin on vapaa viikonloppu niin aikomuksena on alkaa kokeilemaan niitä kukkamuotteja jotka alkukuusta lähetit. Toivottavasti onnistuvat, aion niillä koristella kuppikakut. Muuten blogissani on ollut vähän hiljaista. Aluksi suru Pippurista vei kaiken inspiraation ja nyt viimeaikoina "syypää" on Maxin mami. Hyvässä mielessä :) Hän houkutteli minut mukaan Bodycampin Ladypower haasteeseen. Meidän tiimi on Team hyvikset, blogi löytyy täältä. Ja on meillä facebook sivutkin löytyy nimellä Team hyvikset. Edessä on siis puolen vuoden kuntoremontti jossa herkut on pistetty minimiin. En aion kuitenkaan leipomista lopettaa, voihan sitä syöttää herkut muille :D Tulkaahan kaikki meitä tsemppaamaan, ei nimittäin ole helppo homma. 

Mukavaa kevään odottelua ja suuri kiitos paketista. 

15 comments:

  1. Tulihan se perille :).
    Helmistä olen ajatellut, jos keksit pienistä helmistä jotain pientä korua tekemään tms :).

    MaxinMamin haaste kuulostaa todella hienolta! Tsemppiä kaikille! Itsestä ei olisi tuohon.. Ylipainoa löytyy ja pitäisi 7-10 kg pudottaa, että olisi normaalipainoinen, mutta ehkä joskus sitten, kun saa motivaation kohdalleen.

    Oikein aurinkoista viikonloppua!

    - SLY -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitää pistää mietintämyssy päähän noiden helmien kanssa. Viime aikoinan korutkin on jääneet vähemmälle teolle.

      Taidetaan olla sitten ihan samiksia :) suurinpiirtein saman verran minullakin on ylipainoa.

      Ihanaa viikonloppua sinullekkin.

      Delete
    2. Väliaikatietoa. 3 gerberaa olen jo tehnyt niillä sinun muoteilla. Taidan tällä kertaa lopettaa tähän kun sen ihmeempää tarvetta ei kukkasille ole, mitä omaksi huvikseen värkkäilen.

      Delete
    3. Kyllä ne onnistuu :). Miksei onnistuisi? Minä, että ne oli auringonkukkia.. Minä en ole hortonomi, enkä tunnista niitä :).

      Delete
    4. Onnistuivat ihan jees. Pitää laittaa blogiin näkyviin. taitaa nuo olla auringonkukkamuotit mutta niillä voi tehdä myös gerberoita.

      Delete
  2. Kivanpa jatkopaketin olet saanut!
    Tuota reseptien valtaisaa määrää kyllä toisinaan ihmettelen Ö. Itse olen oikein tyytyväinen,
    kun jää neljään tai viiteen, silloin ehtii leipomisesta nauttiakin, eikä pakkanen täyty.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minä taas itse tykkään saada paljon reseptejä ja myös lähettää monta. En koe että jokaista pitää tehdä vaan voi valita ne jotka kiinnostaa eniten ja nauttia niiden leipomisesta.

      Delete
  3. Minä sen takia olen kerännyt reseptejä.. kun Marian ilmoittautumislomakkeessa luki että tykkää saada paljon reseptejä.. Enkä minä ole tarkoittanutkaan, että kaikki pitää testata, vaan niitä, mitkä kiinnostaa ja haluaa kokeilla ja mitkä tulee itse syötyä..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olet lukenut ajatukseni sekä lomakkeen :) Ja olen kovasti tykännyt sinun resepteistä. Toki ei kannata stressiä siitä ottaa että "pitää" lähettää monta,vaan jos sattuu löytymään niin ilolla otan ne vastaan.

      Ymmärrän kyllä nami-hiiren pointin, jotkut saattavat tuntea painetta siitä että jokainen resepti pitää kokeilla. Hyvä kun toit tuon esiin nami-hiiri, pitä omalle parille aina sanoa että jos laittaa useamman reseptin niin niistä voi valita ne mieluisimmat.

      Delete
    2. Minä kuukauden aikana etsin reseptejä, enkä siitä stressiä ota :). Jos löytyy vain muutama kiva resepti, niin sitten saat tyytyä vain muutamaan reseptiin ;).

      Delete
  4. Ihana idea tällainen jatkopaketti...mukavia ajatuksia rinkiläisten päässä...

    ReplyDelete
  5. Ihanainen jatkopaketti :) Ja onneksi leipomisvimman syttyessä voi aina työstää marsipaania ladypowerinkin aikana :) Itsellä tavoitteena harjoitella monen monta tekniikkaa sen suhteen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, samoja ajatuksia minullakin. Noita kukkasia tuli jo tehtyä.

      Delete
  6. Hieno jatkoa paketti ja hyvän kuuloisia reseptejä =) Auronkoista viikon jatkoa!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...